<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<oai_dc:dc schemaLocation="http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd">
<dc:title lang="ca-ES">20è aniversari de l'IRTA</dc:title>
<dc:creator>Josep Obiols i Salvat</dc:creator>
<dc:publisher lang="ca-ES">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</dc:publisher>
<dc:date>2005-07-11</dc:date>
<dc:format>application/pdf</dc:format>
<dc:identifier>http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122</dc:identifier>
<dc:source lang="ca-ES">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments; Núm. 8 : novembre 2005; 3</dc:source>
<dc:language>und</dc:language>
<dc:rights><p>La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors.</p><p>Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em> per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents:</p><p><ol><li>Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em>. </li><li>Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.</li><li>És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles.</li><li>l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors.</li><li>Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca" target="_blank">http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca</a></em>. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.</li><li>La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.</li></ol></p></dc:rights>
<dc:rights><div>The intellectual property of articles belongs to the respective authors.</div><div><br /></div><div>On submitting articles for publication to the journal <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em>, authors accept the following terms:</div><div><br /></div><div><ol><li>Authors assign to Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (a subsidiary of Institut d’Estudis Catalans) the rights of reproduction, communication to the public and distribution of the articles submitted for publication to <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em>.</li><li>Authors answer to Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació for the authorship and originality of submitted articles.</li><li>Authors are responsible for obtaining permission for the reproduction of all graphic material included in articles.</li><li>Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació declines all liability for the possible infringement of intellectual property rights by authors.</li><li>The contents published in the journal, unless otherwise stated in the text or in the graphic material, are subject to a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs (by-nc-nd) 3.0 Spain licence, the complete text of which may be found at <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en" target="_blank">https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en</a></em>. Consequently, the general public is authorised to reproduce, distribute and communicate the work, provided that its authorship and the body publishing it are acknowledged, and that no commercial use and no derivative works are made of it.</li><li>The journal <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em> is not responsible for the ideas and opinions expressed by the authors of the published articles.</li></ol></div></dc:rights>
</oai_dc:dc>
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<record schemaLocation="http://www.loc.gov/MARC21/slim http://www.loc.gov/standards/marcxml/schema/MARC21slim.xsd">
<leader>cam 3u</leader>
<controlfield tag="008">"050711 2005 eng "</controlfield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="042">
<subfield code="a">dc</subfield>
</datafield>
<datafield ind1="0" ind2="0" tag="245">
<subfield code="a">20è aniversari de l'IRTA</subfield>
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="720">
<subfield code="a">Josep Obiols i Salvat</subfield>
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="520">
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="260">
<subfield code="b">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</subfield>
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="720">
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="260">
<subfield code="c">2005-07-11</subfield>
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2="7" tag="655">
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="856">
<subfield code="q">application/pdf</subfield>
</datafield>
<datafield ind1="4" ind2="0" tag="856">
<subfield code="u">http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122</subfield>
</datafield>
<datafield ind1="0" ind2=" " tag="786">
<subfield code="n">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments; Núm. 8 : novembre 2005; 3</subfield>
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="546">
<subfield code="a">und</subfield>
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="500">
</datafield>
<datafield ind1=" " ind2=" " tag="540">
<subfield code="a"><p>La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors.</p><p>Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em> per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents:</p><p><ol><li>Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em>. </li><li>Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.</li><li>És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles.</li><li>l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors.</li><li>Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca" target="_blank">http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca</a></em>. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.</li><li>La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.</li></ol></p></subfield>
</datafield>
</record>
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<oai_marc catForm="u" encLvl="3" level="m" status="c" type="a" schemaLocation="http://www.openarchives.org/OAI/1.1/oai_marc http://www.openarchives.org/OAI/1.1/oai_marc.xsd">
<fixfield id="008">"050711 2005 eng "</fixfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="042">
<subfield label="a">dc</subfield>
</varfield>
<varfield i1="0" i2="0" id="245">
<subfield label="a">20è aniversari de l'IRTA</subfield>
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="720">
<subfield label="a">Josep Obiols i Salvat</subfield>
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="653">
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="520">
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="260">
<subfield label="b">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</subfield>
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="720">
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="260">
<subfield label="c">2005-07-11</subfield>
</varfield>
<varfield i1=" " i2="7" id="655">
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="856">
<subfield label="q">application/pdf</subfield>
</varfield>
<varfield i1="4" i2="0" id="856">
<subfield label="u">http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122</subfield>
</varfield>
<varfield i1="0" i2=" " id="786">
<subfield label="n">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments; Núm. 8 : novembre 2005; 3</subfield>
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="546">
<subfield label="a">und</subfield>
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="500">
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="540">
<subfield label="a"><p>La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors.</p><p>Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em> per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents:</p><p><ol><li>Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em>. </li><li>Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.</li><li>És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles.</li><li>l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors.</li><li>Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca" target="_blank">http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca</a></em>. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.</li><li>La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.</li></ol></p></subfield>
</varfield>
<varfield i1=" " i2=" " id="540">
<subfield label="a"><div>The intellectual property of articles belongs to the respective authors.</div><div><br /></div><div>On submitting articles for publication to the journal <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em>, authors accept the following terms:</div><div><br /></div><div><ol><li>Authors assign to Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (a subsidiary of Institut d’Estudis Catalans) the rights of reproduction, communication to the public and distribution of the articles submitted for publication to <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em>.</li><li>Authors answer to Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació for the authorship and originality of submitted articles.</li><li>Authors are responsible for obtaining permission for the reproduction of all graphic material included in articles.</li><li>Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació declines all liability for the possible infringement of intellectual property rights by authors.</li><li>The contents published in the journal, unless otherwise stated in the text or in the graphic material, are subject to a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs (by-nc-nd) 3.0 Spain licence, the complete text of which may be found at <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en" target="_blank">https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en</a></em>. Consequently, the general public is authorised to reproduce, distribute and communicate the work, provided that its authorship and the body publishing it are acknowledged, and that no commercial use and no derivative works are made of it.</li><li>The journal <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em> is not responsible for the ideas and opinions expressed by the authors of the published articles.</li></ol></div></subfield>
</varfield>
</oai_marc>
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<rfc1807 schemaLocation="http://info.internet.isi.edu:80/in-notes/rfc/files/rfc1807.txt http://www.openarchives.org/OAI/1.1/rfc1807.xsd">
<bib-version>v2</bib-version>
<id>http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122</id>
<entry>2006-01-26T23:00:00Z</entry>
<organization>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</organization>
<organization>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments; Núm. 8 : novembre 2005</organization>
<title>20è aniversari de l'IRTA</title>
<author>Josep Obiols i Salvat</author>
<date>2005-07-11</date>
<copyright><p>La propietat intel·lectual dels articles és dels respectius autors.</p><p>Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em> per a sol·licitar-ne la publicació accepten els termes següents:</p><p><ol><li>Els autors cedeixen a l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducció, comunicació pública i distribució dels articles presentats per a ser publicats a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em>. </li><li>Els autors responen davant l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.</li><li>És responsabilitat dels autors l'obtenció dels permisos per a la reproducció de tot el material gràfic inclòs en els articles.</li><li>l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació, està exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneració de drets de propietat intel·lectual per part dels autors.</li><li>Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gràfic- a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca" target="_blank">http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca</a></em>. Així doncs, s'autoritza el públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.</li><li>La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.</li></ol></p></copyright>
<copyright><div>The intellectual property of articles belongs to the respective authors.</div><div><br /></div><div>On submitting articles for publication to the journal <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em>, authors accept the following terms:</div><div><br /></div><div><ol><li>Authors assign to Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (a subsidiary of Institut d’Estudis Catalans) the rights of reproduction, communication to the public and distribution of the articles submitted for publication to <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em>.</li><li>Authors answer to Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació for the authorship and originality of submitted articles.</li><li>Authors are responsible for obtaining permission for the reproduction of all graphic material included in articles.</li><li>Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació declines all liability for the possible infringement of intellectual property rights by authors.</li><li>The contents published in the journal, unless otherwise stated in the text or in the graphic material, are subject to a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs (by-nc-nd) 3.0 Spain licence, the complete text of which may be found at <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en" target="_blank">https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en</a></em>. Consequently, the general public is authorised to reproduce, distribute and communicate the work, provided that its authorship and the body publishing it are acknowledged, and that no commercial use and no derivative works are made of it.</li><li>The journal <em>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</em> is not responsible for the ideas and opinions expressed by the authors of the published articles.</li></ol></div></copyright>
<other_access>url:http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122</other_access>
<language>und</language>
</rfc1807>