Logotipo de HISPANA
Logotipo del Ministerio de Cultura
  • Zer da HISPANA?
  • Bilaketa
  • Bildumen direktorioa
  • Harremanetarako
  • eu
    • Español
    • Euskara
    • English
    • Galego
    • Català
    • Valencià
Está en:  › Erregistro
Linked Open Data
20è aniversari de l'IRTA
Identificadores del recurso
http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122
Jatorria
(Portal de Publicacions (IEC))

Fitxa

Izenburu:
20è aniversari de l'IRTA
Iturri:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments; Núm. 8 : novembre 2005; 3
Idioma:
Undetermined
Autor/Productor:
Josep Obiols i Salvat
Argitaratzaile:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Eskubideak:
<p>La propietat intel&middot;lectual dels articles &eacute;s dels respectius autors.</p><p>Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em> per a sol&middot;licitar-ne la publicaci&oacute; accepten els termes seg&uuml;ents:</p><p><ol><li>Els autors cedeixen a l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducci&oacute;, comunicaci&oacute; p&uacute;blica i distribuci&oacute; dels articles presentats per a ser publicats a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>.&nbsp;</li><li>Els autors responen davant l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute;, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.</li><li>&Eacute;s responsabilitat dels autors l'obtenci&oacute; dels permisos per a la reproducci&oacute; de tot el material gr&agrave;fic incl&ograve;s en els articles.</li><li>l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute;, est&agrave; exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneraci&oacute; de drets de propietat intel&middot;lectual per part dels autors.</li><li>Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gr&agrave;fic- a una llic&egrave;ncia Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca" target="_blank">http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca</a></em>. Aix&iacute; doncs, s'autoritza el p&uacute;blic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un &uacute;s comercial ni cap obra derivada.</li><li>La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.</li></ol></p>
<div>The intellectual property of articles belongs to the respective authors.</div><div><br /></div><div>On submitting articles for publication to the journal <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>, authors accept the following terms:</div><div><br /></div><div><ol><li>Authors assign to Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; (a subsidiary of Institut d&rsquo;Estudis Catalans) the rights of reproduction, communication to the public and distribution of the articles submitted for publication to <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>.</li><li>Authors answer to Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; for the authorship and originality of submitted articles.</li><li>Authors are responsible for obtaining permission for the reproduction of all graphic material included in articles.</li><li>Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; declines all liability for the possible infringement of intellectual property rights by authors.</li><li>The contents published in the journal, unless otherwise stated in the text or in the graphic material, are subject to a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs (by-nc-nd) 3.0 Spain licence, the complete text of which may be found at <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en" target="_blank">https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en</a></em>. Consequently, the general public is authorised to reproduce, distribute and communicate the work, provided that its authorship and the body publishing it are acknowledged, and that no commercial use and no derivative works are made of it.</li><li>The journal <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em> is not responsible for the ideas and opinions expressed by the authors of the published articles.</li></ol></div>
Data:
2005-07-11
Formatu:
application/pdf

oai_dc

Deskargatu XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <oai_dc:dc schemaLocation="http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd">

    1. <dc:title lang="ca-ES">20è aniversari de l'IRTA</dc:title>

    2. <dc:creator>Josep Obiols i Salvat</dc:creator>

    3. <dc:publisher lang="ca-ES">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</dc:publisher>

    4. <dc:date>2005-07-11</dc:date>

    5. <dc:type lang="ca-ES" />
    6. <dc:type lang="en-US" />
    7. <dc:format>application/pdf</dc:format>

    8. <dc:identifier>http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122</dc:identifier>

    9. <dc:source lang="ca-ES">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments; Núm. 8 : novembre 2005; 3</dc:source>

    10. <dc:language>und</dc:language>

    11. <dc:rights><p>La propietat intel&middot;lectual dels articles &eacute;s dels respectius autors.</p><p>Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em> per a sol&middot;licitar-ne la publicaci&oacute; accepten els termes seg&uuml;ents:</p><p><ol><li>Els autors cedeixen a l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducci&oacute;, comunicaci&oacute; p&uacute;blica i distribuci&oacute; dels articles presentats per a ser publicats a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>.&nbsp;</li><li>Els autors responen davant l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute;, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.</li><li>&Eacute;s responsabilitat dels autors l'obtenci&oacute; dels permisos per a la reproducci&oacute; de tot el material gr&agrave;fic incl&ograve;s en els articles.</li><li>l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute;, est&agrave; exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneraci&oacute; de drets de propietat intel&middot;lectual per part dels autors.</li><li>Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gr&agrave;fic- a una llic&egrave;ncia Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca" target="_blank">http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca</a></em>. Aix&iacute; doncs, s'autoritza el p&uacute;blic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un &uacute;s comercial ni cap obra derivada.</li><li>La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.</li></ol></p></dc:rights>

    12. <dc:rights><div>The intellectual property of articles belongs to the respective authors.</div><div><br /></div><div>On submitting articles for publication to the journal <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>, authors accept the following terms:</div><div><br /></div><div><ol><li>Authors assign to Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; (a subsidiary of Institut d&rsquo;Estudis Catalans) the rights of reproduction, communication to the public and distribution of the articles submitted for publication to <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>.</li><li>Authors answer to Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; for the authorship and originality of submitted articles.</li><li>Authors are responsible for obtaining permission for the reproduction of all graphic material included in articles.</li><li>Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; declines all liability for the possible infringement of intellectual property rights by authors.</li><li>The contents published in the journal, unless otherwise stated in the text or in the graphic material, are subject to a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs (by-nc-nd) 3.0 Spain licence, the complete text of which may be found at <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en" target="_blank">https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en</a></em>. Consequently, the general public is authorised to reproduce, distribute and communicate the work, provided that its authorship and the body publishing it are acknowledged, and that no commercial use and no derivative works are made of it.</li><li>The journal <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em> is not responsible for the ideas and opinions expressed by the authors of the published articles.</li></ol></div></dc:rights>

    </oai_dc:dc>

marcxml

Deskargatu XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <record schemaLocation="http://www.loc.gov/MARC21/slim http://www.loc.gov/standards/marcxml/schema/MARC21slim.xsd">

    1. <leader>cam 3u</leader>

    2. <controlfield tag="008">"050711 2005 eng "</controlfield>

    3. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="042">

      1. <subfield code="a">dc</subfield>

      </datafield>

    4. <datafield ind1="0" ind2="0" tag="245">

      1. <subfield code="a">20è aniversari de l'IRTA</subfield>

      </datafield>

    5. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="720">

      1. <subfield code="a">Josep Obiols i Salvat</subfield>

      </datafield>

    6. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a" />

      </datafield>

    7. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="520">

      1. <subfield code="a" />

      </datafield>

    8. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="260">

      1. <subfield code="b">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</subfield>

      </datafield>

    9. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="720">

      1. <subfield code="a" />

      </datafield>

    10. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="260">

      1. <subfield code="c">2005-07-11</subfield>

      </datafield>

    11. <datafield ind1=" " ind2="7" tag="655">

      1. <subfield code="a" />

      </datafield>

    12. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="856">

      1. <subfield code="q">application/pdf</subfield>

      </datafield>

    13. <datafield ind1="4" ind2="0" tag="856">

      1. <subfield code="u">http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122</subfield>

      </datafield>

    14. <datafield ind1="0" ind2=" " tag="786">

      1. <subfield code="n">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments; Núm. 8 : novembre 2005; 3</subfield>

      </datafield>

    15. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="546">

      1. <subfield code="a">und</subfield>

      </datafield>

    16. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="500">

      1. <subfield code="a" />

      </datafield>

    17. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="540">

      1. <subfield code="a"><p>La propietat intel&middot;lectual dels articles &eacute;s dels respectius autors.</p><p>Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em> per a sol&middot;licitar-ne la publicaci&oacute; accepten els termes seg&uuml;ents:</p><p><ol><li>Els autors cedeixen a l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducci&oacute;, comunicaci&oacute; p&uacute;blica i distribuci&oacute; dels articles presentats per a ser publicats a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>.&nbsp;</li><li>Els autors responen davant l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute;, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.</li><li>&Eacute;s responsabilitat dels autors l'obtenci&oacute; dels permisos per a la reproducci&oacute; de tot el material gr&agrave;fic incl&ograve;s en els articles.</li><li>l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute;, est&agrave; exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneraci&oacute; de drets de propietat intel&middot;lectual per part dels autors.</li><li>Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gr&agrave;fic- a una llic&egrave;ncia Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca" target="_blank">http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca</a></em>. Aix&iacute; doncs, s'autoritza el p&uacute;blic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un &uacute;s comercial ni cap obra derivada.</li><li>La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.</li></ol></p></subfield>

      </datafield>

    </record>

oai_marc

Deskargatu XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <oai_marc catForm="u" encLvl="3" level="m" status="c" type="a" schemaLocation="http://www.openarchives.org/OAI/1.1/oai_marc http://www.openarchives.org/OAI/1.1/oai_marc.xsd">

    1. <fixfield id="008">"050711 2005 eng "</fixfield>

    2. <varfield i1=" " i2=" " id="042">

      1. <subfield label="a">dc</subfield>

      </varfield>

    3. <varfield i1="0" i2="0" id="245">

      1. <subfield label="a">20è aniversari de l'IRTA</subfield>

      </varfield>

    4. <varfield i1=" " i2=" " id="720">

      1. <subfield label="a">Josep Obiols i Salvat</subfield>

      </varfield>

    5. <varfield i1=" " i2=" " id="653">

      1. <subfield label="a" />

      </varfield>

    6. <varfield i1=" " i2=" " id="520">

      1. <subfield label="a" />

      </varfield>

    7. <varfield i1=" " i2=" " id="260">

      1. <subfield label="b">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</subfield>

      </varfield>

    8. <varfield i1=" " i2=" " id="720">

      1. <subfield label="a" />

      </varfield>

    9. <varfield i1=" " i2=" " id="260">

      1. <subfield label="c">2005-07-11</subfield>

      </varfield>

    10. <varfield i1=" " i2="7" id="655">

      1. <subfield label="a" />

      </varfield>

    11. <varfield i1=" " i2=" " id="856">

      1. <subfield label="q">application/pdf</subfield>

      </varfield>

    12. <varfield i1="4" i2="0" id="856">

      1. <subfield label="u">http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122</subfield>

      </varfield>

    13. <varfield i1="0" i2=" " id="786">

      1. <subfield label="n">TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments; Núm. 8 : novembre 2005; 3</subfield>

      </varfield>

    14. <varfield i1=" " i2=" " id="546">

      1. <subfield label="a">und</subfield>

      </varfield>

    15. <varfield i1=" " i2=" " id="500">

      1. <subfield label="a" />

      </varfield>

    16. <varfield i1=" " i2=" " id="540">

      1. <subfield label="a"><p>La propietat intel&middot;lectual dels articles &eacute;s dels respectius autors.</p><p>Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em> per a sol&middot;licitar-ne la publicaci&oacute; accepten els termes seg&uuml;ents:</p><p><ol><li>Els autors cedeixen a l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducci&oacute;, comunicaci&oacute; p&uacute;blica i distribuci&oacute; dels articles presentats per a ser publicats a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>.&nbsp;</li><li>Els autors responen davant l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute;, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.</li><li>&Eacute;s responsabilitat dels autors l'obtenci&oacute; dels permisos per a la reproducci&oacute; de tot el material gr&agrave;fic incl&ograve;s en els articles.</li><li>l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute;, est&agrave; exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneraci&oacute; de drets de propietat intel&middot;lectual per part dels autors.</li><li>Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gr&agrave;fic- a una llic&egrave;ncia Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca" target="_blank">http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca</a></em>. Aix&iacute; doncs, s'autoritza el p&uacute;blic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un &uacute;s comercial ni cap obra derivada.</li><li>La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.</li></ol></p></subfield>

      </varfield>

    17. <varfield i1=" " i2=" " id="540">

      1. <subfield label="a"><div>The intellectual property of articles belongs to the respective authors.</div><div><br /></div><div>On submitting articles for publication to the journal <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>, authors accept the following terms:</div><div><br /></div><div><ol><li>Authors assign to Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; (a subsidiary of Institut d&rsquo;Estudis Catalans) the rights of reproduction, communication to the public and distribution of the articles submitted for publication to <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>.</li><li>Authors answer to Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; for the authorship and originality of submitted articles.</li><li>Authors are responsible for obtaining permission for the reproduction of all graphic material included in articles.</li><li>Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; declines all liability for the possible infringement of intellectual property rights by authors.</li><li>The contents published in the journal, unless otherwise stated in the text or in the graphic material, are subject to a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs (by-nc-nd) 3.0 Spain licence, the complete text of which may be found at <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en" target="_blank">https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en</a></em>. Consequently, the general public is authorised to reproduce, distribute and communicate the work, provided that its authorship and the body publishing it are acknowledged, and that no commercial use and no derivative works are made of it.</li><li>The journal <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em> is not responsible for the ideas and opinions expressed by the authors of the published articles.</li></ol></div></subfield>

      </varfield>

    </oai_marc>

rfc1807

Deskargatu XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <rfc1807 schemaLocation="http://info.internet.isi.edu:80/in-notes/rfc/files/rfc1807.txt http://www.openarchives.org/OAI/1.1/rfc1807.xsd">

    1. <bib-version>v2</bib-version>

    2. <id>http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122</id>

    3. <entry>2006-01-26T23:00:00Z</entry>

    4. <organization>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments</organization>

    5. <organization>TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments; Núm. 8 : novembre 2005</organization>

    6. <title>20è aniversari de l'IRTA</title>

    7. <type />
    8. <author>Josep Obiols i Salvat</author>

    9. <date>2005-07-11</date>

    10. <copyright><p>La propietat intel&middot;lectual dels articles &eacute;s dels respectius autors.</p><p>Els autors en el moment de lliurar els articles a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em> per a sol&middot;licitar-ne la publicaci&oacute; accepten els termes seg&uuml;ents:</p><p><ol><li>Els autors cedeixen a l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) els drets de reproducci&oacute;, comunicaci&oacute; p&uacute;blica i distribuci&oacute; dels articles presentats per a ser publicats a la revista <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>.&nbsp;</li><li>Els autors responen davant l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute;, de l'autoria i l'originalitat dels articles presentats.</li><li>&Eacute;s responsabilitat dels autors l'obtenci&oacute; dels permisos per a la reproducci&oacute; de tot el material gr&agrave;fic incl&ograve;s en els articles.</li><li>l'Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute;, est&agrave; exempta de tota responsabilitat derivada de l'eventual vulneraci&oacute; de drets de propietat intel&middot;lectual per part dels autors.</li><li>Els continguts publicats a la revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari en el text o en el material gr&agrave;fic- a una llic&egrave;ncia Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya (by-nc-nd) de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca" target="_blank">http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca</a></em>. Aix&iacute; doncs, s'autoritza el p&uacute;blic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un &uacute;s comercial ni cap obra derivada.</li><li>La revista no es fa responsable de les idees i opinions exposades pels autors dels articles publicats.</li></ol></p></copyright>

    11. <copyright><div>The intellectual property of articles belongs to the respective authors.</div><div><br /></div><div>On submitting articles for publication to the journal <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>, authors accept the following terms:</div><div><br /></div><div><ol><li>Authors assign to Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; (a subsidiary of Institut d&rsquo;Estudis Catalans) the rights of reproduction, communication to the public and distribution of the articles submitted for publication to <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em>.</li><li>Authors answer to Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; for the authorship and originality of submitted articles.</li><li>Authors are responsible for obtaining permission for the reproduction of all graphic material included in articles.</li><li>Associaci&oacute; Catalana de Ci&egrave;ncies de l'Alimentaci&oacute; declines all liability for the possible infringement of intellectual property rights by authors.</li><li>The contents published in the journal, unless otherwise stated in the text or in the graphic material, are subject to a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs (by-nc-nd) 3.0 Spain licence, the complete text of which may be found at <em><a href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en" target="_blank">https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.en</a></em>. Consequently, the general public is authorised to reproduce, distribute and communicate the work, provided that its authorship and the body publishing it are acknowledged, and that no commercial use and no derivative works are made of it.</li><li>The journal <em>TECA: Tecnologia i Ci&egrave;ncia dels Aliments</em> is not responsible for the ideas and opinions expressed by the authors of the published articles.</li></ol></div></copyright>

    12. <other_access>url:http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/5122</other_access>

    13. <keyword />
    14. <monitoring />
    15. <language>und</language>

    16. <abstract />

    </rfc1807>

Hispana

Kultura digitalera sartzeko ataria eta Europeanaren agregatzaile nazionala

Harremanetarako

Sar zaitez gure inprimakira eta lehenbailehen erantzungo dizugu

Harremanetarako

X

Tweets by Hispana_roai

Facebook

HISPANA
© Kultur Ministerioa
  • Ohar legala