Logotipo de HISPANA
Logotipo del Ministerio de Cultura
  • WHAT IS HISPANA?
  • Search
  • DIRECTORY OF COLLECTIONS
  • Contact
  • en
    • Español
    • Euskara
    • English
    • Galego
    • Català
    • Valencià
Está en:  › Record data
Linked Open Data
A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies
Identificadores del recurso
http://hdl.handle.net/10803/690262
Origin
(Tesis de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya)

File

Title:
A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies
Tema:
Bioreactor de membrana anaeròbic
Digestió anaeròbica
Fòsfor
Sèrum de formatge
Concentració per congelació
Tecnologia ambiental
663/664
Description:
El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.
El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.
Ciències Experimentals i Tecnologies
Source:
TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
Idioma:
English
Autor/Productor:
Hidayat, Ipan
Otros colaboradores/productores:
Llenas, Laia
Paredes BArro, Lidia
Centre Tecnològic BETA
Rights:
ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
Date:
2024-03-07T12:13:53Z
2024-02-15
2025-02-14T01:00:00Z
Tipo de recurso:
info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Format:
239 p.
application/pdf

oai_dc

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <oai_dc:dc schemaLocation="http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd">

    1. <dc:title>A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</dc:title>

    2. <dc:creator>Hidayat, Ipan</dc:creator>

    3. <dc:contributor>Llenas, Laia</dc:contributor>

    4. <dc:contributor>Paredes BArro, Lidia</dc:contributor>

    5. <dc:contributor>Centre Tecnològic BETA</dc:contributor>

    6. <dc:subject>Bioreactor de membrana anaeròbic</dc:subject>

    7. <dc:subject>Digestió anaeròbica</dc:subject>

    8. <dc:subject>Fòsfor</dc:subject>

    9. <dc:subject>Sèrum de formatge</dc:subject>

    10. <dc:subject>Concentració per congelació</dc:subject>

    11. <dc:subject>Tecnologia ambiental</dc:subject>

    12. <dc:subject>663/664</dc:subject>

    13. <dc:description>El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</dc:description>

    14. <dc:description>El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</dc:description>

    15. <dc:description>Ciències Experimentals i Tecnologies</dc:description>

    16. <dc:date>2024-03-07T12:13:53Z</dc:date>

    17. <dc:date>2024-02-15</dc:date>

    18. <dc:date>2025-02-14T01:00:00Z</dc:date>

    19. <dc:type>info:eu-repo/semantics/doctoralThesis</dc:type>

    20. <dc:type>info:eu-repo/semantics/publishedVersion</dc:type>

    21. <dc:identifier>http://hdl.handle.net/10803/690262</dc:identifier>

    22. <dc:language>eng</dc:language>

    23. <dc:rights>ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.</dc:rights>

    24. <dc:rights>info:eu-repo/semantics/embargoedAccess</dc:rights>

    25. <dc:format>239 p.</dc:format>

    26. <dc:format>application/pdf</dc:format>

    27. <dc:source>TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)</dc:source>

    </oai_dc:dc>

dim

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <dim:dim schemaLocation="http://www.dspace.org/xmlns/dspace/dim http://www.dspace.org/schema/dim.xsd">

    1. <dim:field element="contributor" mdschema="dc">Centre Tecnològic BETA</dim:field>

    2. <dim:field authority="3f7a7437-b436-4662-bdc3-0e3fc7caefe4" element="contributor" mdschema="dc" qualifier="author">Hidayat, Ipan</dim:field>

    3. <dim:field element="contributor" lang="ca" mdschema="dc" qualifier="authoremailshow">false</dim:field>

    4. <dim:field authority="a0137d8e-c35c-40a9-af12-a0eca6d629b2" element="contributor" mdschema="dc" qualifier="director">Llenas, Laia</dim:field>

    5. <dim:field authority="22ebbb09-38b2-4146-9072-638833e59466" element="contributor" mdschema="dc" qualifier="codirector">Paredes BArro, Lidia</dim:field>

    6. <dim:field element="date" mdschema="dc" qualifier="accessioned">2024-03-07T12:13:53Z</dim:field>

    7. <dim:field element="date" mdschema="dc" qualifier="issued">2024-02-15</dim:field>

    8. <dim:field element="date" mdschema="dc" qualifier="embargoEnd">2025-02-14T01:00:00Z</dim:field>

    9. <dim:field element="identifier" mdschema="dc" qualifier="uri">http://hdl.handle.net/10803/690262</dim:field>

    10. <dim:field element="description" lang="ca" mdschema="dc" qualifier="abstract">El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</dim:field>

    11. <dim:field element="description" lang="ca" mdschema="dc" qualifier="abstract">El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</dim:field>

    12. <dim:field element="description" lang="CA" mdschema="dc" qualifier="degree">Ciències Experimentals i Tecnologies</dim:field>

    13. <dim:field element="format" lang="ca" mdschema="dc" qualifier="extent">239 p.</dim:field>

    14. <dim:field element="language" lang="ca" mdschema="dc" qualifier="iso">eng</dim:field>

    15. <dim:field element="rights" lang="ca" mdschema="dc" qualifier="license">ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.</dim:field>

    16. <dim:field element="rights" mdschema="dc" qualifier="accessLevel">info:eu-repo/semantics/embargoedAccess</dim:field>

    17. <dim:field element="source" mdschema="dc">TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)</dim:field>

    18. <dim:field element="subject" lang="ca" mdschema="dc">Bioreactor de membrana anaeròbic</dim:field>

    19. <dim:field element="subject" lang="ca" mdschema="dc">Digestió anaeròbica</dim:field>

    20. <dim:field element="subject" lang="ca" mdschema="dc">Fòsfor</dim:field>

    21. <dim:field element="subject" lang="ca" mdschema="dc">Sèrum de formatge</dim:field>

    22. <dim:field element="subject" lang="ca" mdschema="dc">Concentració per congelació</dim:field>

    23. <dim:field element="subject" lang="ca" mdschema="dc" qualifier="other">Tecnologia ambiental</dim:field>

    24. <dim:field element="subject" lang="ca" mdschema="dc" qualifier="udc">663/664</dim:field>

    25. <dim:field element="title" lang="ca" mdschema="dc">A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</dim:field>

    26. <dim:field element="type" mdschema="dc">info:eu-repo/semantics/doctoralThesis</dim:field>

    27. <dim:field element="type" mdschema="dc">info:eu-repo/semantics/publishedVersion</dim:field>

    28. <dim:field element="embargo" lang="ca" mdschema="dc" qualifier="terms">12 mesos</dim:field>

    </dim:dim>

etdms

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <thesis schemaLocation="http://www.ndltd.org/standards/metadata/etdms/1.0/ http://www.ndltd.org/standards/metadata/etdms/1.0/etdms.xsd">

    1. <title>A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</title>

    2. <creator>Hidayat, Ipan</creator>

    3. <contributor>false</contributor>

    4. <contributor>Llenas, Laia</contributor>

    5. <contributor>Paredes BArro, Lidia</contributor>

    6. <subject>Bioreactor de membrana anaeròbic</subject>

    7. <subject>Digestió anaeròbica</subject>

    8. <subject>Fòsfor</subject>

    9. <subject>Sèrum de formatge</subject>

    10. <subject>Concentració per congelació</subject>

    11. <description>El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</description>

    12. <description>El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</description>

    13. <date>2024-03-07</date>

    14. <date>2024-02-15</date>

    15. <date>2025-02-14</date>

    16. <type>info:eu-repo/semantics/doctoralThesis</type>

    17. <type>info:eu-repo/semantics/publishedVersion</type>

    18. <identifier>http://hdl.handle.net/10803/690262</identifier>

    19. <language>eng</language>

    20. <rights>ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.</rights>

    21. <rights>info:eu-repo/semantics/embargoedAccess</rights>

    22. <source>TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)</source>

    </thesis>

marc

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <record schemaLocation="http://www.loc.gov/MARC21/slim http://www.loc.gov/standards/marcxml/schema/MARC21slim.xsd">

    1. <leader>00925njm 22002777a 4500</leader>

    2. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="042">

      1. <subfield code="a">dc</subfield>

      </datafield>

    3. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="720">

      1. <subfield code="a">Hidayat, Ipan</subfield>

      2. <subfield code="e">author</subfield>

      </datafield>

    4. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="260">

      1. <subfield code="c">2024-02-15</subfield>

      </datafield>

    5. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="520">

      1. <subfield code="a">El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</subfield>

      </datafield>

    6. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="520">

      1. <subfield code="a">El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</subfield>

      </datafield>

    7. <datafield ind1="8" ind2=" " tag="024">

      1. <subfield code="a">http://hdl.handle.net/10803/690262</subfield>

      </datafield>

    8. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a">Bioreactor de membrana anaeròbic</subfield>

      </datafield>

    9. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a">Digestió anaeròbica</subfield>

      </datafield>

    10. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a">Fòsfor</subfield>

      </datafield>

    11. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a">Sèrum de formatge</subfield>

      </datafield>

    12. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a">Concentració per congelació</subfield>

      </datafield>

    13. <datafield ind1="0" ind2="0" tag="245">

      1. <subfield code="a">A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</subfield>

      </datafield>

    </record>

marc_ccuc

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <record schemaLocation="http://www.loc.gov/MARC21/slim http://www.loc.gov/standards/marcxml/schema/MARC21slim.xsd">

    1. <leader>nam a 5i 4500</leader>

    2. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a">Bioreactor de membrana anaeròbic</subfield>

      </datafield>

    3. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a">Digestió anaeròbica</subfield>

      </datafield>

    4. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a">Fòsfor</subfield>

      </datafield>

    5. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a">Sèrum de formatge</subfield>

      </datafield>

    6. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="653">

      1. <subfield code="a">Concentració per congelació</subfield>

      </datafield>

    7. <datafield ind1="1" ind2="0" tag="245">

      1. <subfield code="a">A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</subfield>

      </datafield>

    8. <datafield ind1=" " ind2="1" tag="264">

      1. <subfield code="a">:</subfield>

      2. <subfield code="b">,</subfield>

      3. <subfield code="c">2024</subfield>

      </datafield>

    9. <datafield ind1="4" ind2="0" tag="856">

      1. <subfield code="z">Accés lliure</subfield>

      2. <subfield code="u">http://hdl.handle.net/10803/690262</subfield>

      </datafield>

    10. <controlfield tag="007">cr |||||||||||</controlfield>

    11. <controlfield tag="008">AAMMDDs2024 sp ||||fsm||||0|| 0 eng|c</controlfield>

    12. <datafield ind1="1" ind2=" " tag="100">

      1. <subfield code="a">Hidayat, Ipan,</subfield>

      2. <subfield code="e">autor</subfield>

      </datafield>

    13. <datafield ind1="1" ind2=" " tag="100">

      1. <subfield code="a">Ciències Experimentals i Tecnologies,</subfield>

      2. <subfield code="e">degree</subfield>

      </datafield>

    14. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="300">

      1. <subfield code="a">1 recurs en línia (239 pàgines)</subfield>

      </datafield>

    15. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="502">

      1. <subfield code="g">Tesi</subfield>

      2. <subfield code="b">Doctorat</subfield>

      3. <subfield code="c">Centre Tecnològic BETA</subfield>

      4. <subfield code="d">2024</subfield>

      </datafield>

    16. <datafield ind1="2" ind2=" " tag="710">

      1. <subfield code="a">Centre Tecnològic BETA</subfield>

      </datafield>

    17. <datafield ind1=" " ind2="4" tag="655">

      1. <subfield code="a">Tesis i dissertacions electròniques</subfield>

      </datafield>

    18. <datafield ind1="1" ind2=" " tag="700">

      1. <subfield code="a">Llenas, Laia,</subfield>

      2. <subfield code="e">supervisor acadèmic</subfield>

      </datafield>

    19. <datafield ind1="1" ind2=" " tag="700">

      1. <subfield code="a">Paredes BArro, Lidia,</subfield>

      2. <subfield code="e">supervisor acadèmic</subfield>

      </datafield>

    20. <datafield ind1="0" ind2=" " tag="730">

      1. <subfield code="a">TDX</subfield>

      </datafield>

    21. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="520">

      1. <subfield code="a">El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</subfield>

      </datafield>

    22. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="998">

      1. <subfield code="a" />

      </datafield>

    23. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="040">

      1. <subfield code="a">ES-BaCBU</subfield>

      2. <subfield code="b">cat</subfield>

      3. <subfield code="e">rda</subfield>

      4. <subfield code="c">ES-BaCBU</subfield>

      </datafield>

    24. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="336">

      1. <subfield code="a">text</subfield>

      2. <subfield code="b">txt</subfield>

      3. <subfield code="2">rdacontent</subfield>

      </datafield>

    25. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="337">

      1. <subfield code="a">informàtic</subfield>

      2. <subfield code="b">c</subfield>

      3. <subfield code="2">rdamedia</subfield>

      </datafield>

    26. <datafield ind1=" " ind2=" " tag="338">

      1. <subfield code="a">recurs en línia</subfield>

      2. <subfield code="b">cr</subfield>

      3. <subfield code="2">rdacarrier</subfield>

      </datafield>

    </record>

mets

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <mets ID=" DSpace_ITEM_10803-690262" OBJID=" hdl:10803/690262" PROFILE="DSpace METS SIP Profile 1.0" TYPE="DSpace ITEM" schemaLocation="http://www.loc.gov/METS/ http://www.loc.gov/standards/mets/mets.xsd">

    1. <metsHdr CREATEDATE="2024-09-12T09:22:05Z">

      1. <agent ROLE="CUSTODIAN" TYPE="ORGANIZATION">

        1. <name>TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)</name>

        </agent>

      </metsHdr>

    2. <dmdSec ID="DMD_10803_690262">

      1. <mdWrap MDTYPE="MODS">

        1. <xmlData schemaLocation="http://www.loc.gov/mods/v3 http://www.loc.gov/standards/mods/v3/mods-3-1.xsd">

          1. <mods:mods schemaLocation="http://www.loc.gov/mods/v3 http://www.loc.gov/standards/mods/v3/mods-3-1.xsd">

            1. <mods:name>

              1. <mods:role>

                1. <mods:roleTerm type="text">author</mods:roleTerm>

                </mods:role>

              2. <mods:namePart>Hidayat, Ipan</mods:namePart>

              </mods:name>

            2. <mods:name>

              1. <mods:role>

                1. <mods:roleTerm type="text">authoremailshow</mods:roleTerm>

                </mods:role>

              2. <mods:namePart>false</mods:namePart>

              </mods:name>

            3. <mods:name>

              1. <mods:role>

                1. <mods:roleTerm type="text">director</mods:roleTerm>

                </mods:role>

              2. <mods:namePart>Llenas, Laia</mods:namePart>

              </mods:name>

            4. <mods:name>

              1. <mods:role>

                1. <mods:roleTerm type="text">codirector</mods:roleTerm>

                </mods:role>

              2. <mods:namePart>Paredes BArro, Lidia</mods:namePart>

              </mods:name>

            5. <mods:extension>

              1. <mods:dateAccessioned encoding="iso8601">2024-03-07T12:13:53Z</mods:dateAccessioned>

              </mods:extension>

            6. <mods:originInfo>

              1. <mods:dateIssued encoding="iso8601">2024-02-15</mods:dateIssued>

              </mods:originInfo>

            7. <mods:identifier type="uri">http://hdl.handle.net/10803/690262</mods:identifier>

            8. <mods:abstract>El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</mods:abstract>

            9. <mods:language>

              1. <mods:languageTerm authority="rfc3066">eng</mods:languageTerm>

              </mods:language>

            10. <mods:accessCondition type="useAndReproduction" />
            11. <mods:subject>

              1. <mods:topic>Bioreactor de membrana anaeròbic</mods:topic>

              </mods:subject>

            12. <mods:subject>

              1. <mods:topic>Digestió anaeròbica</mods:topic>

              </mods:subject>

            13. <mods:subject>

              1. <mods:topic>Fòsfor</mods:topic>

              </mods:subject>

            14. <mods:subject>

              1. <mods:topic>Sèrum de formatge</mods:topic>

              </mods:subject>

            15. <mods:subject>

              1. <mods:topic>Concentració per congelació</mods:topic>

              </mods:subject>

            16. <mods:titleInfo>

              1. <mods:title>A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</mods:title>

              </mods:titleInfo>

            17. <mods:genre>info:eu-repo/semantics/doctoralThesis info:eu-repo/semantics/publishedVersion</mods:genre>

            </mods:mods>

          </xmlData>

        </mdWrap>

      </dmdSec>

    3. <amdSec ID="FO_10803_690262_1">

      1. <techMD ID="TECH_O_10803_690262_1">

        1. <mdWrap MDTYPE="PREMIS">

          1. <xmlData schemaLocation="http://www.loc.gov/standards/premis http://www.loc.gov/standards/premis/PREMIS-v1-0.xsd">

            1. <premis:premis>

              1. <premis:object>

                1. <premis:objectIdentifier>

                  1. <premis:objectIdentifierType>URL</premis:objectIdentifierType>

                  2. <premis:objectIdentifierValue>https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/1/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf</premis:objectIdentifierValue>

                  </premis:objectIdentifier>

                2. <premis:objectCategory>File</premis:objectCategory>

                3. <premis:objectCharacteristics>

                  1. <premis:fixity>

                    1. <premis:messageDigestAlgorithm>MD5</premis:messageDigestAlgorithm>

                    2. <premis:messageDigest>5e48e88088515a178bfc6b7d158e0100</premis:messageDigest>

                    </premis:fixity>

                  2. <premis:size>7405921</premis:size>

                  3. <premis:format>

                    1. <premis:formatDesignation>

                      1. <premis:formatName>application/pdf</premis:formatName>

                      </premis:formatDesignation>

                    </premis:format>

                  </premis:objectCharacteristics>

                4. <premis:originalName>tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf</premis:originalName>

                </premis:object>

              </premis:premis>

            </xmlData>

          </mdWrap>

        </techMD>

      </amdSec>

    4. <amdSec ID="FT_10803_690262_2">

      1. <techMD ID="TECH_T_10803_690262_2">

        1. <mdWrap MDTYPE="PREMIS">

          1. <xmlData schemaLocation="http://www.loc.gov/standards/premis http://www.loc.gov/standards/premis/PREMIS-v1-0.xsd">

            1. <premis:premis>

              1. <premis:object>

                1. <premis:objectIdentifier>

                  1. <premis:objectIdentifierType>URL</premis:objectIdentifierType>

                  2. <premis:objectIdentifierValue>https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/2/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.txt</premis:objectIdentifierValue>

                  </premis:objectIdentifier>

                2. <premis:objectCategory>File</premis:objectCategory>

                3. <premis:objectCharacteristics>

                  1. <premis:fixity>

                    1. <premis:messageDigestAlgorithm>MD5</premis:messageDigestAlgorithm>

                    2. <premis:messageDigest>2b8b9189f58134f8a0a2b7d65e3e72b7</premis:messageDigest>

                    </premis:fixity>

                  2. <premis:size>417844</premis:size>

                  3. <premis:format>

                    1. <premis:formatDesignation>

                      1. <premis:formatName>text/plain</premis:formatName>

                      </premis:formatDesignation>

                    </premis:format>

                  </premis:objectCharacteristics>

                4. <premis:originalName>tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.txt</premis:originalName>

                </premis:object>

              </premis:premis>

            </xmlData>

          </mdWrap>

        </techMD>

      </amdSec>

    5. <fileSec>

      1. <fileGrp USE="ORIGINAL">

        1. <file ADMID="FO_10803_690262_1" CHECKSUM="5e48e88088515a178bfc6b7d158e0100" CHECKSUMTYPE="MD5" GROUPID="GROUP_BITSTREAM_10803_690262_1" ID="BITSTREAM_ORIGINAL_10803_690262_1" MIMETYPE="application/pdf" SEQ="1" SIZE="7405921">

          1. <FLocat LOCTYPE="URL" href="https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/1/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf" type="simple" />

          </file>

        </fileGrp>

      2. <fileGrp USE="TEXT">

        1. <file ADMID="FT_10803_690262_2" CHECKSUM="2b8b9189f58134f8a0a2b7d65e3e72b7" CHECKSUMTYPE="MD5" GROUPID="GROUP_BITSTREAM_10803_690262_2" ID="BITSTREAM_TEXT_10803_690262_2" MIMETYPE="text/plain" SEQ="2" SIZE="417844">

          1. <FLocat LOCTYPE="URL" href="https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/2/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.txt" type="simple" />

          </file>

        </fileGrp>

      </fileSec>

    6. <structMap LABEL="DSpace Object" TYPE="LOGICAL">

      1. <div ADMID="DMD_10803_690262" TYPE="DSpace Object Contents">

        1. <div TYPE="DSpace BITSTREAM">

          1. <fptr FILEID="BITSTREAM_ORIGINAL_10803_690262_1" />

          </div>

        </div>

      </structMap>

    </mets>

mods

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <mods:mods schemaLocation="http://www.loc.gov/mods/v3 http://www.loc.gov/standards/mods/v3/mods-3-1.xsd">

    1. <mods:name>

      1. <mods:namePart>Hidayat, Ipan</mods:namePart>

      </mods:name>

    2. <mods:extension>

      1. <mods:dateAvailable encoding="iso8601">2024-03-07T12:13:53Z</mods:dateAvailable>

      </mods:extension>

    3. <mods:originInfo>

      1. <mods:dateIssued encoding="iso8601">2024-02-15</mods:dateIssued>

      </mods:originInfo>

    4. <mods:identifier type="uri">http://hdl.handle.net/10803/690262</mods:identifier>

    5. <mods:abstract>El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</mods:abstract>

    6. <mods:abstract>El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</mods:abstract>

    7. <mods:language>

      1. <mods:languageTerm>eng</mods:languageTerm>

      </mods:language>

    8. <mods:accessCondition type="useAndReproduction">ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.</mods:accessCondition>

    9. <mods:accessCondition type="useAndReproduction">info:eu-repo/semantics/embargoedAccess</mods:accessCondition>

    10. <mods:subject>

      1. <mods:topic>Bioreactor de membrana anaeròbic</mods:topic>

      </mods:subject>

    11. <mods:subject>

      1. <mods:topic>Digestió anaeròbica</mods:topic>

      </mods:subject>

    12. <mods:subject>

      1. <mods:topic>Fòsfor</mods:topic>

      </mods:subject>

    13. <mods:subject>

      1. <mods:topic>Sèrum de formatge</mods:topic>

      </mods:subject>

    14. <mods:subject>

      1. <mods:topic>Concentració per congelació</mods:topic>

      </mods:subject>

    15. <mods:titleInfo>

      1. <mods:title>A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</mods:title>

      </mods:titleInfo>

    16. <mods:genre>info:eu-repo/semantics/doctoralThesis</mods:genre>

    17. <mods:genre>info:eu-repo/semantics/publishedVersion</mods:genre>

    </mods:mods>

oaire

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <oaire:record schemaLocation="http://namespaceopenaire.eu/schema/oaire/">

    1. <dc:title>A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</dc:title>

    2. <datacite:creator>

      1. <datacite:creatorName>Hidayat, Ipan</datacite:creatorName>

      </datacite:creator>

    3. <datacite:contributor>false</datacite:contributor>

    4. <datacite:contributor>Llenas, Laia</datacite:contributor>

    5. <datacite:contributor>Paredes BArro, Lidia</datacite:contributor>

    6. <datacite:contributor>Centre Tecnològic BETA</datacite:contributor>

    7. <dc:subject>Bioreactor de membrana anaeròbic</dc:subject>

    8. <dc:subject>Digestió anaeròbica</dc:subject>

    9. <dc:subject>Fòsfor</dc:subject>

    10. <dc:subject>Sèrum de formatge</dc:subject>

    11. <dc:subject>Concentració per congelació</dc:subject>

    12. <dc:subject>Tecnologia ambiental</dc:subject>

    13. <dc:subject>663/664</dc:subject>

    14. <dc:description>El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</dc:description>

    15. <dc:description>El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</dc:description>

    16. <dc:description>Ciències Experimentals i Tecnologies</dc:description>

    17. <dc:date>2024-03-07T12:13:53Z</dc:date>

    18. <dc:date>2024-02-15</dc:date>

    19. <dc:date>2025-02-14T01:00:00Z</dc:date>

    20. <dc:type>info:eu-repo/semantics/doctoralThesis</dc:type>

    21. <dc:type>info:eu-repo/semantics/publishedVersion</dc:type>

    22. <datacite:alternateIdentifier>http://hdl.handle.net/10803/690262</datacite:alternateIdentifier>

    23. <dc:language>eng</dc:language>

    24. <dc:rights>ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.</dc:rights>

    25. <dc:rights>info:eu-repo/semantics/embargoedAccess</dc:rights>

    26. <dc:format>239 p.</dc:format>

    27. <dc:format>application/pdf</dc:format>

    28. <dc:source>TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)</dc:source>

    29. <oaire:file>https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/1/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf</oaire:file>

    </oaire:record>

ore

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <atom:entry schemaLocation="http://www.w3.org/2005/Atom http://www.kbcafe.com/rss/atom.xsd.xml">

    1. <atom:id>http://hdl.handle.net/10803/690262/ore.xml</atom:id>

    2. <atom:link href="http://hdl.handle.net/10803/690262" rel="alternate" />
    3. <atom:link href="http://hdl.handle.net/10803/690262/ore.xml" rel="http://www.openarchives.org/ore/terms/describes" />
    4. <atom:link href="http://hdl.handle.net/10803/690262/ore.xml#atom" rel="self" type="application/atom+xml" />
    5. <atom:published />
    6. <atom:updated>2024-03-07T12:13:53Z</atom:updated>

    7. <atom:source>

      1. <atom:generator>TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)</atom:generator>

      </atom:source>

    8. <atom:title>A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</atom:title>

    9. <atom:author>

      1. <atom:name>Hidayat, Ipan</atom:name>

      </atom:author>

    10. <atom:category label="Aggregation" scheme="http://www.openarchives.org/ore/terms/" term="http://www.openarchives.org/ore/terms/Aggregation" />
    11. <atom:category scheme="http://www.openarchives.org/ore/atom/modified" term="2024-03-07T12:13:53Z" />
    12. <atom:category label="DSpace Item" scheme="http://www.dspace.org/objectModel/" term="DSpaceItem" />
    13. <atom:link href="https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/1/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf" length="7405921" rel="http://www.openarchives.org/ore/terms/aggregates" title="tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf" type="application/pdf" />
    14. <oreatom:triples>

      1. <rdf:Description about="http://hdl.handle.net/10803/690262/ore.xml#atom">

        1. <rdf:type resource="http://www.dspace.org/objectModel/DSpaceItem" />
        2. <dcterms:modified>2024-03-07T12:13:53Z</dcterms:modified>

        </rdf:Description>

      2. <rdf:Description about="https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/1/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf">

        1. <rdf:type resource="http://www.dspace.org/objectModel/DSpaceBitstream" />
        2. <dcterms:description>ORIGINAL</dcterms:description>

        </rdf:Description>

      3. <rdf:Description about="https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/2/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.txt">

        1. <rdf:type resource="http://www.dspace.org/objectModel/DSpaceBitstream" />
        2. <dcterms:description>TEXT</dcterms:description>

        </rdf:Description>

      4. <rdf:Description about="https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/3/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.xml">

        1. <rdf:type resource="http://www.dspace.org/objectModel/DSpaceBitstream" />
        2. <dcterms:description>MEDIA_DOCUMENT</dcterms:description>

        </rdf:Description>

      </oreatom:triples>

    </atom:entry>

qdc

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <qdc:qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://dspace.org/qualifieddc/ http://www.ukoln.ac.uk/metadata/dcmi/xmlschema/qualifieddc.xsd">

    1. <dc:title>A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</dc:title>

    2. <dc:creator>Hidayat, Ipan</dc:creator>

    3. <dc:contributor>Llenas, Laia</dc:contributor>

    4. <dc:contributor>Paredes BArro, Lidia</dc:contributor>

    5. <dc:subject>Bioreactor de membrana anaeròbic</dc:subject>

    6. <dc:subject>Digestió anaeròbica</dc:subject>

    7. <dc:subject>Fòsfor</dc:subject>

    8. <dc:subject>Sèrum de formatge</dc:subject>

    9. <dc:subject>Concentració per congelació</dc:subject>

    10. <dcterms:abstract>El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</dcterms:abstract>

    11. <dcterms:abstract>El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</dcterms:abstract>

    12. <dcterms:issued>2024-02-15</dcterms:issued>

    13. <dc:type>info:eu-repo/semantics/doctoralThesis</dc:type>

    14. <dc:type>info:eu-repo/semantics/publishedVersion</dc:type>

    15. <dc:identifier>http://hdl.handle.net/10803/690262</dc:identifier>

    16. <dc:language>eng</dc:language>

    17. <dc:rights>ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.</dc:rights>

    18. <dc:rights>info:eu-repo/semantics/embargoedAccess</dc:rights>

    19. <dc:source>TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)</dc:source>

    </qdc:qualifieddc>

rdf

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <rdf:RDF schemaLocation="http://www.openarchives.org/OAI/2.0/rdf/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/rdf.xsd">

    1. <ow:Publication about="oai:www.tdx.cat:10803/690262">

      1. <dc:title>A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</dc:title>

      2. <dc:creator>Hidayat, Ipan</dc:creator>

      3. <dc:contributor>false</dc:contributor>

      4. <dc:contributor>Llenas, Laia</dc:contributor>

      5. <dc:contributor>Paredes BArro, Lidia</dc:contributor>

      6. <dc:subject>Bioreactor de membrana anaeròbic</dc:subject>

      7. <dc:subject>Digestió anaeròbica</dc:subject>

      8. <dc:subject>Fòsfor</dc:subject>

      9. <dc:subject>Sèrum de formatge</dc:subject>

      10. <dc:subject>Concentració per congelació</dc:subject>

      11. <dc:description>El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</dc:description>

      12. <dc:description>El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</dc:description>

      13. <dc:date>2024-03-07T12:13:53Z</dc:date>

      14. <dc:date>2024-02-15</dc:date>

      15. <dc:date>2025-02-14T01:00:00Z</dc:date>

      16. <dc:type>info:eu-repo/semantics/doctoralThesis</dc:type>

      17. <dc:type>info:eu-repo/semantics/publishedVersion</dc:type>

      18. <dc:identifier>http://hdl.handle.net/10803/690262</dc:identifier>

      19. <dc:language>eng</dc:language>

      20. <dc:rights>ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.</dc:rights>

      21. <dc:rights>info:eu-repo/semantics/embargoedAccess</dc:rights>

      22. <dc:source>TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)</dc:source>

      </ow:Publication>

    </rdf:RDF>

uketd_dc

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <uketd_dc:uketddc schemaLocation="http://naca.central.cranfield.ac.uk/ethos-oai/2.0/ http://naca.central.cranfield.ac.uk/ethos-oai/2.0/uketd_dc.xsd">

    1. <dc:title>A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</dc:title>

    2. <dc:creator>Hidayat, Ipan</dc:creator>

    3. <dcterms:abstract>El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</dcterms:abstract>

    4. <dcterms:abstract>El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</dcterms:abstract>

    5. <dcterms:issued>2024-02-15</dcterms:issued>

    6. <dc:type>info:eu-repo/semantics/doctoralThesis</dc:type>

    7. <dc:type>info:eu-repo/semantics/publishedVersion</dc:type>

    8. <dc:language type="dcterms:ISO639-2">eng</dc:language>

    9. <dcterms:isReferencedBy>http://hdl.handle.net/10803/690262</dcterms:isReferencedBy>

    10. <dc:identifier type="dcterms:URI">https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/1/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf</dc:identifier>

    11. <uketdterms:checksum type="uketdterms:MD5">5e48e88088515a178bfc6b7d158e0100</uketdterms:checksum>

    12. <dcterms:hasFormat>https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/2/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.txt</dcterms:hasFormat>

    13. <uketdterms:checksum type="uketdterms:MD5">2b8b9189f58134f8a0a2b7d65e3e72b7</uketdterms:checksum>

    14. <uketdterms:embargodate>12 mesos</uketdterms:embargodate>

    15. <dc:subject>Bioreactor de membrana anaeròbic</dc:subject>

    16. <dc:subject>Digestió anaeròbica</dc:subject>

    17. <dc:subject>Fòsfor</dc:subject>

    18. <dc:subject>Sèrum de formatge</dc:subject>

    19. <dc:subject>Concentració per congelació</dc:subject>

    20. <dc:subject>Tecnologia ambiental</dc:subject>

    </uketd_dc:uketddc>

xoai

Download XML

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

  1. <metadata schemaLocation="http://www.lyncode.com/xoai http://www.lyncode.com/xsd/xoai.xsd">

    1. <element name="dc">

      1. <element name="contributor">

        1. <element name="none">

          1. <field name="value">Centre Tecnològic BETA</field>

          </element>

        2. <element name="author">

          1. <element name="none">

            1. <field name="value">Hidayat, Ipan</field>

            2. <field name="authority">3f7a7437-b436-4662-bdc3-0e3fc7caefe4</field>

            </element>

          </element>

        3. <element name="authoremailshow">

          1. <element name="ca">

            1. <field name="value">false</field>

            </element>

          </element>

        4. <element name="director">

          1. <element name="none">

            1. <field name="value">Llenas, Laia</field>

            2. <field name="authority">a0137d8e-c35c-40a9-af12-a0eca6d629b2</field>

            </element>

          </element>

        5. <element name="codirector">

          1. <element name="none">

            1. <field name="value">Paredes BArro, Lidia</field>

            2. <field name="authority">22ebbb09-38b2-4146-9072-638833e59466</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      2. <element name="date">

        1. <element name="accessioned">

          1. <element name="none">

            1. <field name="value">2024-03-07T12:13:53Z</field>

            </element>

          </element>

        2. <element name="issued">

          1. <element name="none">

            1. <field name="value">2024-02-15</field>

            </element>

          </element>

        3. <element name="embargoEnd">

          1. <element name="none">

            1. <field name="value">2025-02-14T01:00:00Z</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      3. <element name="identifier">

        1. <element name="uri">

          1. <element name="none">

            1. <field name="value">http://hdl.handle.net/10803/690262</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      4. <element name="description">

        1. <element name="abstract">

          1. <element name="ca">

            1. <field name="value">El sèrum de formatge (CW), caracteritzat per un alt contingut en matèria orgànica i nutrients com N i P, representa una matèria primera prometedora per a la recuperació i reciclatge de nutrients. Per tant, com principal objectiu de aquesta tesi doctoral s'explora un enfocament tecnològic innovador per a la recuperació de nutrients a partir de CW mitjançant el desenvolupament, l'optimització i l'avaluació del rendiment de diferents combinacions tecnològiques, inclosa la digestió anaeròbica (AD), els processos de membrana i la concentració per congelació (FC). L'avaluació tècnica i ambiental de la combinació tecnològica de la AD i les tecnologies de concentració (processos de membrana i FC) va demostrar que l'acoblament de Bioreactor de membrana anaeròbic (AnMBR) amb el FC per al tractament del sèrum de formatge permet tenir un esquema de valorització complet considerant 3 vectors rellevants: Energia – producció de biogàs; Aigua – efluent net recuperat i Nutrients – obtenció d'un concentrat ric en nutrients.</field>

            2. <field name="value">El suero de queso (CW), caracterizado por un alto contenido en materia orgánica y nutrientes como N y P, representa una materia prima prometedora para la recuperación y reciclaje de nutrientes. Por tanto, como principal objetivo de esta tesis doctoral se explora un enfoque tecnológico innovador para la recuperación de nutrientes a partir de CW mediante el desarrollo, la optimización y la evaluación del rendimiento de diferentes combinaciones tecnológicas, incluida la digestión anaeróbica (AD), los procesos de membrana y la concentración por congelación (FC). La evaluación técnica y ambiental de la combinación tecnológica de la DA y las tecnologías de concentración (procesos de membrana y FC) demostró que la combinación de biorreactor de membrana anaerobio (AnMBR) con el FC para el tratamiento del suero de queso permite obtener un sistema de valorización completo considerando 3 vectores relevantes: Energía - producción de biogás; Agua – efluente recuperado y Nutrientes – obtención de un concentrado rico en nutrientes.</field>

            </element>

          </element>

        2. <element name="degree">

          1. <element name="CA">

            1. <field name="value">Ciències Experimentals i Tecnologies</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      5. <element name="format">

        1. <element name="extent">

          1. <element name="ca">

            1. <field name="value">239 p.</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      6. <element name="language">

        1. <element name="iso">

          1. <element name="ca">

            1. <field name="value">eng</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      7. <element name="rights">

        1. <element name="license">

          1. <element name="ca">

            1. <field name="value">ADVERTIMENT. Tots els drets reservats. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.</field>

            </element>

          </element>

        2. <element name="accessLevel">

          1. <element name="none">

            1. <field name="value">info:eu-repo/semantics/embargoedAccess</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      8. <element name="source">

        1. <element name="none">

          1. <field name="value">TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)</field>

          </element>

        </element>

      9. <element name="subject">

        1. <element name="ca">

          1. <field name="value">Bioreactor de membrana anaeròbic</field>

          2. <field name="value">Digestió anaeròbica</field>

          3. <field name="value">Fòsfor</field>

          4. <field name="value">Sèrum de formatge</field>

          5. <field name="value">Concentració per congelació</field>

          </element>

        2. <element name="other">

          1. <element name="ca">

            1. <field name="value">Tecnologia ambiental</field>

            </element>

          </element>

        3. <element name="udc">

          1. <element name="ca">

            1. <field name="value">663/664</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      10. <element name="title">

        1. <element name="ca">

          1. <field name="value">A novel technological approach for nutrient recovery from cheese whey by combining anaerobic digestion with concentration technologies</field>

          </element>

        </element>

      11. <element name="type">

        1. <element name="none">

          1. <field name="value">info:eu-repo/semantics/doctoralThesis</field>

          2. <field name="value">info:eu-repo/semantics/publishedVersion</field>

          </element>

        </element>

      12. <element name="embargo">

        1. <element name="terms">

          1. <element name="ca">

            1. <field name="value">12 mesos</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      </element>

    2. <element name="bundles">

      1. <element name="bundle">

        1. <field name="name">ORIGINAL</field>

        2. <element name="bitstreams">

          1. <element name="bitstream">

            1. <field name="name">tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf</field>

            2. <field name="originalName">tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf</field>

            3. <field name="description" />
            4. <field name="format">application/pdf</field>

            5. <field name="size">7405921</field>

            6. <field name="url">https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/1/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf</field>

            7. <field name="checksum">5e48e88088515a178bfc6b7d158e0100</field>

            8. <field name="checksumAlgorithm">MD5</field>

            9. <field name="sid">1</field>

            10. <field name="drm">embargoed access|||2025-02-14</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      2. <element name="bundle">

        1. <field name="name">TEXT</field>

        2. <element name="bitstreams">

          1. <element name="bitstream">

            1. <field name="name">tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.txt</field>

            2. <field name="originalName">tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.txt</field>

            3. <field name="description">Extracted text</field>

            4. <field name="format">text/plain</field>

            5. <field name="size">417844</field>

            6. <field name="url">https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/2/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.txt</field>

            7. <field name="checksum">2b8b9189f58134f8a0a2b7d65e3e72b7</field>

            8. <field name="checksumAlgorithm">MD5</field>

            9. <field name="sid">2</field>

            10. <field name="drm">embargoed access|||2025-02-14</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      3. <element name="bundle">

        1. <field name="name">MEDIA_DOCUMENT</field>

        2. <element name="bitstreams">

          1. <element name="bitstream">

            1. <field name="name">tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.xml</field>

            2. <field name="originalName">tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.xml</field>

            3. <field name="description">Document Consulta</field>

            4. <field name="format">text/xml</field>

            5. <field name="size">107</field>

            6. <field name="url">https://www.tdx.cat/bitstream/10803/690262/3/tesdoc_a2024_Ipan_Hidayat_novel_technological.pdf.xml</field>

            7. <field name="checksum">5e96bf0e0bb50f0727db364010ceeb94</field>

            8. <field name="checksumAlgorithm">MD5</field>

            9. <field name="sid">3</field>

            10. <field name="drm">embargoed access|||2025-02-14</field>

            </element>

          </element>

        </element>

      </element>

    3. <element name="others">

      1. <field name="handle">10803/690262</field>

      2. <field name="identifier">oai:www.tdx.cat:10803/690262</field>

      3. <field name="lastModifyDate">2024-03-07 14:37:15.586</field>

      4. <field name="drm">embargoed access|||2025-02-14</field>

      </element>

    4. <element name="repository">

      1. <field name="name">TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)</field>

      2. <field name="mail">pir@csuc.cat</field>

      </element>

    </metadata>

Hispana

Access portal to digital heritage and the national content aggregator to Europeana

Contact

Access our form and we will answer you as soon as possible

Contact

X

Tweets by Hispana_roai

Facebook

HISPANA
© Ministry of Culture
  • Legal notice